Свечано отворено дечије игралиште у Великој Дренови

У дворишту подручног одељења ОШ “Добрица “у Великој Дренови свечано је отворено новоизграђено дечије игралиште. Главни иницијатор и донатор био је Андреас Шолц,док је локална самоуправа обавила све неопходне пословне припреме терена, али су и мештани Велике Дренове одиграли велику улогу сређивања терена јер су желели да и они дају свој допринос, пре него што је извођач радова почео са постављањем конструкције.

Дечије игралиште је свечано отворено у присуству мештана Велике Дренове, председника Скупштине општине Трстеник Герасима Атанасковића, заменика председнице општине Трстеник Дејана Раковца и члана Општинског већа Владимира Дачића који је у име општине Трстеник пресекао врпцу.

Дачић се захвалио на донацији Андреасу Шолцу и мештанима који су дали допринос да се изгради место где ће се деца састајати, играти и дружити, док су после свечаног отварања деца са задовољством почела свој део забаве на игралишту које ће надаље бити место за њихову забаву и дружење.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1350

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 19. мај Доњи Катун; 20. мај Бачина; 21. мај Бошњане; 24. мај Доњи Крчин; 25. мај Обреж; 26. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x