Обреж спреман за прву “Џемијаду”

Наредног викенда у Обрежу, у недељу 2. јуна, у дворишту ОШ “Мирко Томић” са почетком од 10 часова, биће одржана прва по реду привредно – туристичка манифестација “Џемијада”, а у организацији Удружења жена “Јухорске виле” из Обрежа.

Како су нам рекли организатори, ради се о манифестацији хуманитарног карактера тако да ће сав приход од џема који тог дана буде продат по симболичној цени отићи у хуманитарне сврхе. Куваће се џем од јагоде, а за најбоље обезбеђене су и награде.

Такође, због великог одзива спонзора, подршке месне заједнице, као и велике подршке локалне самоуправе, за учеснике прве по реду “Џемијаде” обезбеђено је скоро све (пећ, шерпа, комплетан материјал за џем, награде…), док у такмичарском делу програма могу да учествују сви грађани, школе, вртићи, установе, месне заједнице, удружења, приватници, произвођачи воћа, али и породице.

У културно – уметничком програму наступиће КУД “Коло” из Обрежа са гостима, а све ближе информације заинтересовани могу добити путем броја телефона 062/892 33 62.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x