Темнић Инфо

Темнићки информативни портал

Одборник и функционери СПС у Варварину прешли у СНС

1 min read

Чланови и доскорашњи функционери Општинског одбора Социјалистичке партије Србије (СПС) у Варварину вечерас су приступили Српској напредној странци (СНС) па су тако, од вечерас, варварински напредњаци добили још једног одборника у локалном парламенту.

Међу новим члановима варваринских напредњака су сада већ бивши потпредседник Општинског одбора СПС и одборник у Скупштини општине Варварин Андрија Живадиновић, доскорашњи председник омладине варваринских социјалиста Милан Лукић и председник Месног одбора СПС Град Варварин Саша Живадиновић, који је у периоду од 2016. до 2020. године обављао и функцију члана Општинског већа.

На састанку са председницом Општинског одбора СНС Варварин др Виолетом Лутовац Ђурђевић и председником Месног одбора СНС Град Варварин Александром Павићем речено је да је разлог за приступање Српској напредној странци подршка политици председника Александра Вучића и жеља да се кроз заједничко залагање подржи развој и напредак општине Варварин.

Приликом потписивања приступница нови чланови СНС-а поручили су да су на овај начин желели да искажу подршку програму и политици председника Србије Александра Вучића и Српске напредне странке која даје резултате и доноси развој, напредак и бољитак за све грађане Републике Србије и општине Варварин.

Да подсетимо, изборна листа “Александар Вучић – За нашу децу” је на локалним изборима 21. јуна одвојила 19 мандата од 35, колико броји локални парламент. У овом тренутку Српска напредна странка у Скупштини општине Варварин има 21 одборника.

4 Thoughts on Одборник и функционери СПС у Варварину прешли у СНС
  Baki odlazi
  12 Nov 2020
  4:20pm

  Dok god Baki Andjelkovic urusava sa svojim prijateljima SPS u celom okrugu mi necemo da imamo buducnost.

  1
  2
  razocarani socijalista
  14 Nov 2020
  2:40am

  Pojedini su u SPS umislili da su dovoljni sami sebi i da mogu sami da donose odluke. Tek ce clanovi da odlaze. Zao mi je ali mora nesto da se menja…

  1
  1
  Pravi socijalista
  14 Nov 2020
  11:01pm

  Braća Živadinovićem će tek sada da dođu do izražaja i njihova sposobnost i rad. Dosada ih je sutavao gospodin Stanojević po savetu njegove gospodari e, a i od straha od njihove popularnosti. Plašio se za sebe i Tašića.

  1
  1

Оставите коментар