Зоран Ђорђевић: Општина Варварин у најбољим рукама

Члан Председништва и Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Зоран Ђорђевић посетио је општину Варварин где је обишао представнике општинског руководства, као и просторије Општинског одбора Српске напредне странке.

Ђорђевић је у разговору са председницом општине др Виолетом Лутовац Ђурђевић и њеним сарадницима истакао да општина Варварин има пуну подршку Владе Републике Србије, као и председника Србије Александра Вучића, тако да ће се и у наредном периоду радити на развоју општине и стварању боље будућности за сву нашу децу.

“Дошао сам у Варварин да поразговарам са руководством наше странке желећи да видим како је стање овде кад је у питању пандемија, који су планови нашег руководства кад је у питању странка, али и руководства општине кад је у питању Варварин и кад је у питању и економија и привреда. Мислим да је врло важно, с обзиром да и грађани Варварина очекују од Српске напредне странке, као странке која је освојила велику већину овде, да на неки начин, кроз своје одлуке, допринесе томе да, без обзира на пандемију која је присутна, створи услове за бољи живот у Варварину”, рекао је Ђорђевић.

Он је уверен у то да општинско руководство размишља о томе како и на који начин да паралелно са пандемијом и борбом са корона вирусом ради на томе да привредна активност не стане и да Варварин као општина искористи све своје потенцијале и да буде спремна за тај дан после, који ће свакако доћи.

“С обзиром да имамо инвестиције које ће сигурно допринети томе да привредни раст буде присутан овде у Варварину, да њихова блискост и са самим Крушевцем, али и општином Ћићевац буде искоришћена на најбољи могући начин, да део пута који треба да споји два аутопута креће са изградњом и да Варварин, али и Ћићевац буду спремни на то и да заједничким снагама искористе то”, рекао је члан Председништва и Главног одбора СНС Зоран Ђорђевић поручивши да општина Варварин има подршку Београда.

“Врло важно је да спроводимо политику нашег председника Александра Вучића, да равномерно развијамо све делове наше земље и да ћемо заједнички радити на томе и да то јесте наш план. Свакако очекујем да у наредном периоду наставимо да сарађујемо, ја ћу свакако поново доћи и моја порука грађанима Варварина јесте да су у одличним и најбољим рукама, да Српска напредна странка брине о њима и да ћемо свакако радити на томе и да желимо да општина Варварин напредује”, поручио је Ђорђевић.

Приликом обиласка Општинског одбора Српске напредне странке, члан Председништва и Главног одбора СНС Зоран Ђорђевић разговарао је са члановима општинског одбора који су га упознали са тренутном ситуацијом у општинском одбору и активностима које се реализују, а у циљу стварања бољих услова свих грађана општине Варварин.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1350

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 19. мај Доњи Катун; 20. мај Бачина; 21. мај Бошњане; 24. мај Доњи Крчин; 25. мај Обреж; 26. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x