Одржана 25. седница Скупштине општине Варварин

На дневном реду 25. седнице Скупштине општине Варварин у овом сазиву нашле су се 23 тачке, а одборици су одлучивали о разрешењу и именовању заменика председника, секретара, заменика секретара и заменика члана Општинске изборне комисије у сталном саставу.

Одборници локалног парламента усвојили су и предлог Одлука о екстерној ревизији завршног рачуна буџета општине Варварин за 2022. годину, о изменама и допунама Одлуке о јавном водоводу и канализацији, али и о усвајању Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта за 2023. годину.

Усвојену су и предлог Одлуке о усвајању Програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за 2023. годину, предлог Одлуке о усвајању Оперативног плана за одбрану од поплава за воде II реда, али и Извештај о раду Општинске управе, Општинског правобранилаштва, СЦ “Темнић”, Центра за социјални рад, Дома здравља “Др Властимир Годић” и ПУ “Наша радост” за 2022. годину.

Пред одборницима нашли су се и Извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања ЈКП “Варварин”, Програм рада за 2023. годину Општинске библиотеке Варварин, предлог Решења о утврђивању престанка мандата старих и именовању нових председника и чланова Надзорног одбора ЈП “Расвета Варварин”, али и о разрешењу и именовању члана Школског одбора ОШ “Мирко Томић” у Обрежу и члана Одбора за избор и именовање и Одбора за награде и признања.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x