Одржана седница Општинског већа Трстеник

На одржаној 13. по реду редовној седници Општинског већа Трстеник, којом је председавао председник општине Александар Ћирић, разматран је и усвојен предлог одлуке о именовању директора Јавних предузећа по конкурсу, а разматран је и усвојен предлог програма за коришћење средстава буџетског фонда за заштиту животне средине, као и други важни предлози и одлуке.

“Једна од најбитнијих тачака дневног реда било је коришћење средстава буџетског фонда за заштиту животне средине. Ми смо успели да набавимо један камион смећар и дали смо ЈКСП “Комстан” ради бржег и квалитетнијег пружања услуга одношења смећа у граду и селима, а планирамо да набавимо још једну количину контејнера како би смо покрили сва насељена места трстеничке општине”, рекао је председник општине Трстеник Александар Ћирић.

На седници је усвојен и предлог решења о додели средстава из општинског буџета за пројекте којима се остварује јавни интерес у области јавног информисања за 2017. годину, као и јавни конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката удружења из области привреде за ову годину.

Чланови Општинског већа су разматрали и усвојили предлоге о другој измени и допуни правилника о остваривању субвенција комуналних услуга, а дата је и сагласност на елаборат за постављање монтажних објеката на градском подручју.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x