Општина Брус прославила свој Дан, награђени најбољи ученици и спортисти, али и мајке које су родиле четворо и више деце

Свечаном академијом Општина Брус обележила је свој Дан. Академији су присуствовале делегације бројних градова и општина, народни посланици из Расинског управног округа, начелник Расинског управног округа Иван Анђелић, председници свих општина Расинског управног округа, представници Војске Србије и МУП-а, свештенство, бројни директори јавних предузећа и установа, представници побратимских општина…

Председница Скупштине општине Брус Драгана Деспотовић поздравила је присутне и упознао их са кратким историјатом ове општине, а затим је председница општине др Валентина Милосављевић поздравила госте и грађанима честитала Дан општине, да би их у даљем излагању упознала са најважнијим пројектима који су реализовани у последњих годину дана.

Она је нагласила и да су сва обећања председника Републике Александра Вучића дата 19. августа прошле године, на Преображење Господње, која нису још увек до краја реализована, бити реализована у наредном периоду.

“Сви смо свесни да директори јавних предузећа имају мало већу обавезу и одговорност, с обзиром да политика коју спроводи председник Александар Вучић се не фокусира само на развој централне Србије, већ на равномерни развој наше земље, наше прелепе Србије, па тако и ми, у садејству са јавним предузећима треба да реализујемо све то што је остало, а то је реконструкција дечијег одмаралишта “Врачар”, још пар километара путне инфраструктуре”, истакла је председница општине Брус др Валентина Милосављевић.

Овом приликом додељено је 26 Плакета и Захвалница установама и појединцима који су остварили значајне резултате на развоју општине Брус, новчане награде најбољим ученицима и спортистима у вредности од 15 и 20 хиљада динара, којих је ове године било 44 и, први пут ове године, новчана помоћ у износу од 20.000,00 динара свим мајкама са четворо и више деце у општини Брус.

Свечана академија завршена је пригодним културно – уметничким програмом.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x