Општина Трстеник: Од пријема код председнице општине, до енергетске ефикасности

Председница општине Трстеник Милена Турк имала је ових дана низ успешних и важних активности. У оквиру Дана отворених врата примила је и разговарала у свом кабинету са грађанима трстеничке општине који су се претходно пријавили за пријем. Они су изложили своје проблеме са којима се суочавају свакодневно, а председница их је саслушала и наредних дана ће, у оквиру тога, пружити адекватну помоћ у решавању тих проблема.

Председница је у свом кабинету примила и суграђанку Милену Матовић, боксерку државне репрезентације Србије која је на недавно одржаном Европском првенству у боксу у Београду освојила бронзану медаљу. Са њом су на пријему били и председник Спортског савеза општине Трстеник Владимир Савић и легенда трстеничког бокса и боксерски тренер Светислав Копривица. Председница општине Трстеник Милена Турк је том приликом честитала Милени Матовић велики успех и пожелела јој нове успехе у животу и спорту.

Она је додала и то да је, захваљујући четворогодишњој одличној сарадњи са Министарством рударства и енергетике, потписала нов уговор о додатних 10 милиона динара средстава у пројекту унапређења енергетске ефикасности, које ће грађани моћи да искористе. Напоменула је да је до сада ова средства добило 240 домаћинстава на подручју трстеничке општине, а нови уговор о додатним средствима Милена Турк је потписала са министарком рударства и енергетике Дубравком Ђедовић Хандановић.

Оно што следи у наредним данима, то је још нових активности у интересу грађана.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x