Општина Варварин организује одлазак на Сајам пољопривреде у Новом Саду

У оквиру Програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја, општина Варварин организује одлазак на 89. Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду који ће бити одржан од 21. до 27. маја. Општина организује бесплатан превоз, а цена колективне улазнице за Сајам је 400 динара.

Одлазак на Сајам планиран је за четвртак, 26. мај, са поласком у 5:00 сати из центра Варварина, а сви заинтересовани пољопривредни произвођачи са територије општине Варварин могу се пријавити у Услужном центру Општине Варварин код саветника за пољопривреду, водопривреду и рурални развој Зорана Бранковића и Александра Живковића.

Ове године на Сајму ће се представити 1.100 излагача, земља партнер је Мађарска, а задржан је и међународни карактер што доказују наступи компанија из још 18 земаља али и премијерни наступ Марока. Сточарски део ће бити ове године врло квалитетно заступљен, четвртак, 26. мај је Дан сточара, а тај дан ће бити посвећен и Вечери шампиона и оцењивању квалитета, навео је Слободан Цветковић, генерални директор Новосадског сајма.

Генерални спонзор 89. Међународног сајма пољопривреде је Глобос осигурање, а Банка партнеу Поштанска штедионица. Златни спонзор је компанија Ал Дахра. Цене појединачних и улазница у колективним посетама нису мењане, а у Поклон-игри и ове године учествује борд спонзора – компаније Агропанонка, МБВ и КИТЕ ДОО.
5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x