Општина Варварин организује одлазак на 88. Међународни пољопривредни сајам

У оквиру Програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја, општина Варварин организује одлазак на 88. Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду који ће бити одржан од 18. до 24. септембра. Општина организује бесплатан превоз, а цена колективне улазнице за Сајам је 500 динара.

Одлазак на Сајам планиран је за уторак, 21. септембар, а сви заинтересовани пољопривредни произвођачи са територије општине Варварин могу се пријавити у Услужном центру Општине Варварин (сала Скупштине општине) код саветника за пољопривреду, водопривреду и рурални развој Зорана Бранковића и Александра Живковића.

Излагачи ће се представити на отвореном и у затвореном простору, биће организована изложба пољопривредне механизације, стручни скупови, презентације и промоције, а цела манифестација се одржава по протоколу безбедних догађаја, навео је генерални директор Новосадског сајма, Слободан Цветковић.

“Свако ко има карту, или ће показати свој зелени сертификат, односно, потврду о вакцинацији, или потврду да је прележао COVID у претходних шест месеци. Уколико не поседује један од та два документа, прелази у ред поред где смо организовали, у сарадњи са Домом здравља, брзи антигенски тест”, објашњава Цветковић.

Посетиоце очекују сајамске акције и попусти, дегустација производа, али и поклон игра са вредним наградама. Подсетимо и на то да је пре две године, на 86. Међународном сајму пољопривреде, Слободан Крстић из Села Варварин освојио трактор као једну од главних награда.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x