Организација “HELP” обезбедила 30 ранаца и пакета школског прибора трстеничким основцима

У просторији Центра за социјални рад у Трстенику деци из система социјалне заштите основношколског узраста, подељени су ранчеви и школски прибор који је и овога пута обезбедила Хуманитарна организација “HELP” са седиштем у Краљеву чији је руководилац Драгољуб Спасић.

Директор Центра за социјални рад Драгојло Минић подсећа да већ неколико година уназад организација “HELP” обезбеђује школски прибор малишанима, па је тако и ове године обезбеђено 30 комада ранчева и исто толико школског прибора, изузетног квалитета.

“Прошле године ова Хуманитарна организација донирала је за наше кориснике 100 метара дрва изузетног квалитета, а из донација обезбедили су и 43.000,00 евра за набавку опреме, материјал за кориснике који се баве производњом воћа, поврћа, лимарским и машинским радовима. Они су изузетно поуздани и хумани партнери и ја им се на томе захваљујем у своје име и у име нашихз корисника из система социјалне заштите”, подсећа Минић.

Он је напоменуо и да је списак деце којима су подељени ранчеви и школски прибор направљен по последњим критеријумима, тако да ранчеве и школски прибор нису ове године могли да добију они који су добијали претходних година и о томе се строго водило рачуна.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x