Асфалтирање и сређивање школског полигона у Варварину

Радови на сређивању школског полигона у Варварину су у току, а врши се уређење и асфалтирање полигона. Приликом обиласка радова заменик председника општине Дејан Милановић истакао је да се ови радови изводе на предлог омладинских организација и младих Варваринаца како би добили боље услове за бављење спортом.

“Општина Варварин је добила предлог од младих људи из Варварина, али и од омладинских организација за уређење полигона, тако да смо им изашли у сусрет и обезбедили средства за сређивање и асфалтирање школског полигона, то јест дела где се раније налазио мини-пич терен, а са циљем да се што више младих људи бави спортом, да имају леп и сређен простор за дружење и рекреацију”, наглашава заменик председника општине Варварин Дејан Милановић.

Председник Савета МЗ Варош Варварин, Александар Павић, наглашава да се само три дана од формирања нове локалне власти у општини Варварин кренуло са испуњавањем обећања датих у предизборној кампањи.

“У току су радови на сређивању школског полигона који користе ученици Средње школе Варварин и ОШ “Јован Курсула”. Такође, у току је и измештање мини-пич терена који се протеклих година налазио на овом полигону, ради се реконструкција мини-пич терена, а који ће бити премештен у кругу Спортског центра “Темнић”, код отворених базена”, наводи Павић.

Он најављује да ће и у наредном периоду бити настављено равномерно са радовима у свим месним заједницама општине Варварин, на задовољство свих грађана.

“Као што је и наш слоган на протеклим изборима гласио “За нашу децу”, зато смо и кренули са реконструкцијом школског полигона, ђаци су кренули 1. септембра у школу, тако да нам је циљ био да им омогућимо да у новој школској години добију боље услове за бављење спортским активностима”, нагласио је Павић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x