Пензионерке из Села Варварин сашиле и донирале заштитне маске

Пензионерке из Села Варварин, Гордана и Мирјана Срећковић, протеклих дана скројиле су и сашиле више од 300 заштитних маски за вишекратну употребу и поклониле људима са територије општине Варварин који због природе посла и ризичних професија имају честе контакте са великим бројем особа.

Ове две вредне пензионерке заштитне маске поклониле су, пре свега, медицинском особљу, радницима у трговинским радњама, шалтерским службеницима, таксистима, али и другима, а саме маске је потребно свакодневно прати и пеглати на високој температури како би биле стерилне.

“Кројач сам од 1976. године, сада сам у пензији, али у овим тренуцима сваки допринос је јако битан. Није поента ове маске наплатити, већ даривати, па тако све маске које смо направиле ми смо поклониле”, истакла је за наш портал Гордана Срећковић.

“Апелујем на све своје вршњаке и на све људе старије од 65 година да поштују уредбу Владе Републике Србије, да буду у изолацији како би, пре свега, заштитили себе, да поштују препоруке Министарства здравља и да воде рачуна о себи и свом здрављу”, поручује Мирјана Срећковић.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x