Планска искључења електричне енергије за 14.01.2024.

Због неопходних радова на отклањању квара у трафостаници ТС 35/10 kV Рековац, која је у власништву ЕДС-а, насталог услед хаварије на трафо растављачу, а како би се успоставило нормално снабдевање електричном енергијом, дана 14. јануара 2024. године (недеља), у временском периоду од 10:00 до 14:00 часова, без електричне енергије биће корисници на следећим локацијама – Конзум Општине Рековац (Рековац и сва села) као и део Општине Варварин (Крчинско подручје – Горњи Крчин, Доњи Крчин, Карановац, Мала Крушевица, Тољевац и Пајковац), обавештавају из јагодинског огранка Електродистрибуције Србије.

“Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца, али неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад наших запослених. Кориснике молимо за разумевање. Током трајања радова молимо кориснике да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом”, саопштено је из јагодинског огранка Електродистрибуције Србије.

У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x