Планска искључења електричне енергије за 19.01.2024.

Огранак Електродистрибуције Крушевац изводиће радове са циљем унапређења квалитета снабдевања електричном енергијом корисника, превенције кварова и припреме дистрибутивне мреже за предстојећу сезону.

Због радова на нисконапонској мрежи без електричне енергије у петак, 19. јануара, биће насељено место Залоговац, у временском периоду од 10:30 до 13:00 часова, обавештавају из крушевачког огранка Електродистрибуције Србије и додају да, у случају ранијег завршетка радова, задржавају право да укључење изврше пре планираног времена.

“Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад наших запослених. Кориснике молимо за разумевање. Током трајања радова молимо кориснике да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом. Евентуално, у случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени”, стоји у обавештењу крушевачког огранка Електродистрибуције Србије.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x