Почела реализација још једне велике инвестиције, реконструкција нисконапонске мреже у Избеници, Суваји, Маренову, Залоговцу, Орашју и Бошњану

У току су радови на реконструкцији нисконапонске мреже у Избеници и захваљујући овим радовима биће стабилизоване нисконапонске прилике у овом насељеном месту, рекао нам је приликом обиласка радова директор крушевачког огранка Електродистрибуције Србије Саша Ћирић. Он појашњава да је вредност радова око 6,8 милиона динара и ови радови подразумевају реконструкцију нисконапонске мреже у дужини од око 4,8км.

“До сада је одрађено више извода, где је замењено 48 нових стубова, а одрађени су и електромонтажни радови који су везани за повезивање мреже која иде преко тих стубова под напон. Уједно је одрађено и 98 кућних прикључака, што подразумева да ће напонске прилике у свим тим домаћинствима, у којима су одрађени кућни прикључци, у наредном периоду бити стабилне”, наводи Саша Ћирић.

Председница Привременог органа општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић захвалила се директору и представницима Електродистрибуције Србије, огранка Крушевац на посети темнићком крају и истакла да у ову општину долази велика инвестиција, вредна 47 милиона динара, инвестиција у обнову нисконапонске мреже у шест насељених места и у укупној дужини од 12км.

“Овде у Избеници је уложено нешто мање од 7 милиона динара и биће реконструисано нешто мање од 5км нисконапонске мреже, што ће у великој мери побољшати живот мештана Избенице и на томе смо захвални држави која је определила заиста велику инвестицију општини Варварин, јер се у претходних 30 година није улагало, када је у питању електроенергетска инфраструктура и улагање у ојачавање нисконапонске мреже. Оно што следи, то је реконструкција нисконапонске мреже у Суваји, Залоговцу, Маренову, Орашју и делом у Бошњану”, истакла је председница Привременог органа општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Директор крушевачког огранка Електродистрибуције Србије Саша Ћирић упутио је захвалност председници Привременог органа општине Варварин др Виолети Лутовац Ђурђевић на великој помоћи при реализацији ових радова и истакао веома ефикасну администрацију Општине Варварин, без чије сарадње не би било могуће обезбедити потребну документацију за реконструкцију овог дела нисконапонске мреже.

3.7 3 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

2 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
Darko
Darko
8 месеци раније

Karanovac ste zaboravili”

Kosta
Kosta
8 месеци раније

De vam to pade na pamet u toku grejne sezone sad ce visecasovna iskljucenja struje i te stvari.Drugi put izbore zakazite za leto molimo vas pa se uvlacite u zadnjicu u toku leta a ne sad da gasite struju.

2
0
Ваш коментар на ову вест?x