Реконструкција дотрајале водоводне и канализационе мреже у Трстенику

Захваљујући програму Немачке развојне банке, у градским улицама у Трстенику у току је реконструкција дотрајале водоводне и канализационе мреже, а завршетком ових радова биће трајно решен дугогодишњи проблем у овој области. Радови се изводе у улицама “Обрена Антића”, “7. јули” и “Радоја Крстића” док ће ископани делови бити поново асфалтирани да би саобраћај нормално функционисао.

“Идуће године ће кренути реализација магистралног вода из Прњавора према Грабовцу који је исто тако део овог пројекта, у плану је израда пројекта магистралног вода према насељеном месту Почековини и надамо се да ће пројекат стићи на време, како би смо на време обезбедили финансијска средства и кренули са реализацијом” каже директор ЈКСП “Комстан” Ранко Стевановић.

“Подмладићемо извориште “Прњавор” тако што ћемо проширити постојеће капацитете воде како би наши бројни корисници имали довољне количине воде и пре свега да она буде квалитетна и исправна за пиће. Тренутно је у току израда пројекта за канализациони пројектор у улици “Војислава Танкосића”, па се реализација очекује током идуће године, као и други планом предвиђени послови”, додаје Стевановић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x