Почела са радом еПијаца Србије

Општина Варварин обавештава пољопривредне произвођаче и удружења пољопривредних произвођача са своје територије да је Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде покренуло рад платформе eПијаца Србије, а све у циљу како би се омогућио произвођачима квалитетне хране директан Контакт са потрошачима у градским срединама широм Србије.

“Имајући у виду тренутну ситуацију и ограниченост кретања, платформа еПијаца Србије треба да донекле замени постојеће системе дистрибуције и омогући потенцијалним купцима лако повезивање са произвођачима”, наводи се у обавештењу општине Варварин.

У обавештењу стоји да је довољно посетити интернет презентацију eПијаца Србије, затим кликнути на квадратић у доњем десном углу „Регистрација домаћинства“ (фотографија 1), а затим и кликнути на „Регистрација произвођача“ (фотографија 2). Потом треба унети елементарне податке: контакт, производни програм, интернет или ФБ презентација, системе квалитета (ако постоје) и локацију (унети на мапи). Процедура регистрације траје око 5 минута.

“Позивамо Вас да ОДМАХ ДАНАС понудите своје производе на еПијаци Србије!”

Фотографија 1

Фотографија 2

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x