Почели радови на реконструкцији улица на територији општине Ћићевац

На територији општине Ћићевац почели су радови на реконструкцији 22 улице чија је вредност око 27 милиона динара, док ће у Сталаћу, средствима Канцеларије за јавна улагања Владе Републике Србије, бити урађена комплетна адаптација и реконструкција Основне школе у вредности од 60 милиона динара.

Подсетивши да већ дуго није било улагања у инфраструктуру у општини Ћићевац, председница Општинског одбора Српске напредне странке у Ћићевцу Мирјана Кркић истиче да ће ове године у асфалтирање улица у свим насељеним местима ове општине бити уложено око 27 милиона динара.

“Новац за асфалтирање улица су обезбедили Влада Републике Србије и ЈП “Путеви Србије”, на чему смо им ми јако захвални и радови су кренули од насељеног места Појате, данас смо у Ћићевцу, значи радови паралелно теку, улагања су велика и сви смо јако задовољни због тога”, рекла Мирјана Кркић приликом обиласка радова.

Она је упутила захвалност Влади Републике Србије, оценивши да је улагање у општину Ћићевац једна одлика одговорне политике коју спроводи, а захвалила се и директору БИА-е Братиславу Гашићу на несебичном залагању како би се цео Расински округ равномерно развијао.

Приликом обиласка радова у Ћићевцу народна посланица др Виолета Лутовац Ђурђевић изразила је задовољство радовима на побољшању путне инфраструктуре у општини Ћићевац, као и предстојећим радовима на реконструкцији и адаптацији школе у Сталаћу.

“Захваљујући одговорности целокупне Владе новац ће се утрошити на асфалтирање путева на целокупној територији општини Ћићевац, а такође бих упутила и захвалност господину Братиславу Гашићу који мисли на све општине у Расинском округу, па уједно и на општину Ћићевац, која је и најмања општина Расинског округа”, нагласила је др Виолета Лутовац Ђурђевић оценивши да је, са 60 милиона који долазе у ову општину за реконструкцију школе у Сталаћу, износ од око 90 милиона динара и те како велики износ који општина Ћићевац добија.

Радове у Ћићевцу обишле су народне посланице са територије Расинског округа др Виолета Лутовац Ђурђевић и др Драгана Баришић, начелник Расинског управног округа Бранислав Весић и члан Извршног одбора Српске напредне странке (СНС) Ненад Дејановић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x