ЈКП “Варварин” добило још једну машину за квалитетнији рад

У оквиру опремања ЈКП “Варварин”, ово предузеће добило је нову машину за рад, половни булдожер марке ТГ 160 који ће већ за који дан, после овог периода лоших временских услова, да крене са радом по месним заједницама на уређењу путева, истакао је председник општине Варварин Војкан Павић.

“На основу програма које је доставило ЈКП “Варварин” општини и који је ушао у буџет, расписана је јавна набавка и купљена је још једна машина за потребе овог предузећа, половни булдожер ТГ 160, чија је вредност око 2.300.000,00 динара, са ПДВ-ом”, каже председник Павић.

Он наглашава да се локална самоуправа труди да обезбеди машине локалним јавним предузећима како би се што ефикасније радило и да би грађанима била обезбеђена што боља инфраструктура како би пољопривредници могли лакше да долазе до својих парцела.

“Булдожер је са мањом кашиком тако да може свуда да прође, а надам се да ће набавка ове машине имати већег одјека међу нашим суграђанима кад машина крене са радом, што очекујемо за који дан кад се временске прилике стабилизују и када ће булдожер бити на терену”, рекао је председник општине Варварин Војкан Павић.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x