Почиње купалишна сезона на базенима СЦ “Темнић”, бесплатан улаз током целе сезоне

Сезона купања на отвореним базенима Спортског центра “Темнић” ове године касни из оправданих разлога, због велике санације базена, али и лоших временских услова који су и успорили радове на санацији. Из тог разлога, као и због краће купалишне сезоне ове године, менаџмент ове установе, у договору са локалном самоуправом, донео је одлуку да се до краја сезоне не наплаћује улаз на базене, који ће са радом почети до краја недеље.

“За разлику од прошле године, када су отворени базени кренули са радом 25. јуна, ове године због санације великог и дечијег базена, у виду замене цементне кошуљице, постављања новог хидроизолационог слоја и комплетног фарбања оба базена, каснимо са почетком купалишне сезоне и из тог разлога, али и због тога што је остало још само месец дана летње сезоне, у договору са локалном самоуправом донели смо одлуку да улаз за све купаче, до краја сезоне, буде бесплатан”, рекла нам је директорка СЦ “Темнић” Ана Видојевић.

Она подсећа и да ће, током сезоне купања, радити и ресторан у оквиру комплекса, са богатом и разноврсном понудом хране и пића, упутивши позив свим суграђанима да посете базене, да се расхладе и уживају у овом лепом амбијенту.

2 5 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x