Подршка Александру Вучићу у Варварину

Испред седишта Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у Варварину током целог послеподнева окупљају се грађани који на овај начин исказују подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу и овој странци.

Како су нам рекли у варваринском одбору СНС ова странка, заједно са многобројним грађанима општине Варварин, присталицама модерне и пристојне Србије, који су се окупили испред просторија ове странке, шаље јасну и недвосмислену поруку подршке председнику Републике Србије Александру Вучићу.

“Знамо да председник Вучић неће дозволити да банда фашиста и вандала који су у мањини управља Србијом само зато што је насилна и која има једино за циљ нарушавање стабилности у држави”, поручили су данас варварински напредњаци.

Грађани се данас у градовима широм Србије, као и у Варварину, окупљају поводом насилног упада у зграду Радио телевизије Србије који се догодио у суботу увече, током протеста “1 од 5 милиона”, као и данашње блокаде зграде Председништва у Београду када је у нападу демонстраната на полицију повређено и неколико полицајаца.

На конференцији за новинаре одржаној данас у згради Председништва на Андрићевом венцу у Београду председник Србије Александар Вучић рекао је да је насиљу дошао крај и да ће сви који у насиљу учествују за насиље и одговарати.

“Држава неће дозволити да насиљем угрожавате било кога” поручио је Вучић поводом упада у зграду РТС-а оштро осудивши уношење моторне тестере међу новинаре.

One thought on “Подршка Александру Вучићу у Варварину

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *