Помоћник министра просвете Љубиша Антонијевић у Трстенику

У новоизграђеном Дому ученика и студената у Трстенику у току је трећа фаза радова па је тим поводом помоћник министра просвете, науке и технолошког развоја Љубиша Антонијевић посетио ову установу и после састанка са запосленима обишао радове у пратњи домаћина, председника општине Трстеник Александра Ћирића, његовог помоћника Радомира Милуновића и народне посланице Милене Турк.

“Министарство просвете, науке и технолошког развоја има чврсте намере да овај Дом ове године стави у функцију и да објави конкурс за пријем нових корисника-станара, односно ученика и студената. Подсетићу да је у односу на прошлу годину дуплиран капацитет, средства за комплетан завршетак свих уговором предвиђених радова су обезбеђена као и средства за комплетно опремање Дома новим намештајем, училима и опремом. Очекујемо да ће се извођачи радова придржавати договорених рокова и да ће своје обавезе извршити на најбољи могући начин”, рекао је помоћник министра просвете, науке и технолошког развоја Љубиша Антонијевић.

Председник општине Трстеник Александар Ћирић захвалио је Министарству на успешној сарадњи и помоћи око реализације овог значајног капиталног пројекта, захвалио је и Антонијевићу на посети и напоменуо да је ово једна од највећих инвестиција у трстеничкој општини, док се у наредна два месеца очекује завршетак радова и усељење у 44 трокреветне собе са купатилом у којима ће становати и учити 144 ученика и студената и међу којима ће по први пут бити и ученице, односно студенткиње.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x