Никола Дивнић други на Републичком такмичењу из математике

На Републичком такмичењу из математике за ученике средњих школа у Деветој гимназији “Михајло Петровић Алас” на Новом Београду, Средњу школу Варварин представљао је ученик III/5 разреда Гимназије Дивнић Никола и на том такмичењу је освојио другу награду, каже за Темнић.Инфо директор Средње школе у Варварину Весна Чабрић.

“Нашег ученика Николу Дивнића за ово Републичко такмичење припремао је проф. Томица Дивнић који је такође заслужан за овај велики успех”, истиче директор Весна Чабрић честитајући овом младом математичару и његовом предметном професору, иначе доктору математичких наука, Томици Дивнићу на оствареном резултату.

Она нас је обавестила и да је десеторо матураната економског смера Средње школе Варварин присуствовало презентацији Економског факултета у Крагујевцу.

“Посету презентацији Економског факултета у Крагујевцу организовало је троје професора економске групе предмета, а ради се о професорима Наташи Живадиновић, Далиборки Ђурђевић и Драгану Нешићу. Ученици који су присуствовали презентацији добили су бесплатне ваучере за припремну наставу на том факултету, у случају да се одлуче да упишу исти” каже Весна Чабрић нагласивши да је презентација била веома успешна, на задовољство и домаћина и гостију.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x