Породица Ђоковић на Гочу почиње градњу луксузног хотелског комплекса

Породица Ђоковић је још на дан Општине Врњачка Бања, 14 јула ове године, најавила да ће на планини Гоч изнад Врњачке Бање, после куповине земљишта, започети изградњу луксузног хотелског комплекса по највишим светским стандардима. Ђоковићи су почели реализацију свог плана и за ту намену купили су земљиште у површини од 1,17 хектара и, ако све буде текло по плану, радови требају почети у децембру месецу ове године.

“Према проценама Ђоковиће ће изградња луксузног хотела, са апартманским насељем и свим пратећим садржајима, коштати око 20 милиона евра. Комплекс ће имати површину од 25 хиљада квадратних метара и то ће за Врњачку Бању бити од непроцењивог значаја. Новак Ђоковић је изјавио да је заинтересован за куповину земљишта где би изградио викенд насеље са спортско – рекреативним и туристичким садржајима”, каже Бобан Ђуровић, председник Општине Врњачка Бања.

Према плану поменуто викенд насеље ће садржати спортске терене, СПА и Велнес центар, базене, теретане, ресторан и друге пратеће садржаје. Ђуровић истиче да је циљ да и други спортисти, попут Новака Ђоковића, препознају Врњачку Бању као идеално место за инвестирање, што би у потпуности вишестуко обогатило туристичку понуду Врњачке Бање.

Новак Ђоковић је заинтересован и за пројекат изградње панорамске гондоле која би била постављена од центра Врњачке Бање до врха планине Гоч.

Да подсетимо јавност да је наш најбољи спортиста свих времена Новак Ђоковић 14 јула ове године, на Дан општине Врњачка Бања, награђен Повељом, највишим општинским признањем.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x