У Стопањи ће и ове године печење спајати људе, популарна “Печенијада” од 9. до 11. септембра

Из Туристичке организације Трстеник најављују нову манифестацију, пету по реду “Печенијаду” у престоници печења, Стопањи, насељеном месту између Крушевца и Трстеника, чији је слоган и ове године “Печење спаја људе”.

Ова тродневна манифестација почиње у петак, 09. септембра у 20 часова, а затим ће уследити дефиле и наступ фолклорних ансамбала са подручја општине Трстеник, са гостима, а наступиће те вечери и локални певачи.

Другог дана популарне “Печенијаде” ће певати наша истакнута естрадна уметница Снежана Ђуришић, у пратњи оркестра Перице Васића, а наступиће и музичка група Trik Fx. Трећег дана, у недељу, према програму манифестације посетиоци ће уживати у ревији хитова у оквиру музичке вечери.

Наступиће звезде “денса” : Иван Гавриловић, Сара Рељић, Наташа Пешић, група Твинс, затим Силвија Ђогани, Марко X јуниор, а након њих ће на сцену ступити Трубачки оркестар “Данијела”.

Ову гастрономску, већ традиционалну, манифестацију организује Туристичка организација општине Трстеник, уз помоћ и подршку општине Трстеник.

4.5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x