После петогодишње паузе поново турнир у трстеничком Школском центру

Волонтери Канцеларије за младе у Трстенику организовали су акцију фарбања ограде и трибина у Школском центру јер ће се 09. јула ове године, после петогодишње паузе, поново закотрљати бубамара у оквиру турнира “Трстеник 2017”. Осим фарбања, волонтери су очистили цео простор Техничке школе што је за сваку похвалу и кажу да је сада све спремно за мали фудбал.

Покровитељ овог турнира је општина Трстеник, а према речима Николе Миливојевића из Канцеларије за младе, турнир ће отворити ревијалном утакмицом легенде Црвене звезде и Партизана. Уплата по екипи је за сениоре 5.000, а за јуниоре 1.000 динара, док је наградни фонд 200.000 динара.

Миливојевић је овом приликом упутио захвалност свим волонтерима на учешћу у акцији фарбања ограде и трибина, као и председнику општине Трстеник на разумевању и сарадњи, јер Трстеник заслужује да има један овакав турнир и изразио очекивање да ће ових дана почети пријављивање већег броја екипа, као и то да ће турнир сигурно посматрати и већи број љубитеља малог фудбала.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1335 + 2 = 1337

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 07. мај Обреж и Залоговац; 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x