Пољна победник манифестације Такмичење села општине Трстеник за 2017. годину

На Омладинском тргу у Трстенику, пред великим бројем учесника и посетилаца, локалних функционера и осталих гостију, одржано је финале манифестације Такмичење села општине Трстеник. Према одлуци жирија, а на основу свеукупних резултата, највише поена имало је село Пољна па је и проглашено за победника и оно ће представљати општину Трстеник на Регионалном такмичењу у Великој Дренови.

Све присутне на Омладинском тргу у свом обраћању поздравио је председник општине Трстеник Александар Ћирић и нагласио да је ово такмичење мотив више за остала села у даљем развоју у свим областима. У завршном делу ове манифестације учествовали су КУД “Медвеђа” из Медвеђе, КУД “Извор” из Велике Дренове, КУД “Живадин Вукадиновић” из Медвеђе, Фолклорни ансамбл “Свети Никола” из Трстеника, КУД “Тодор Бушетић Тоша” из Пољне и КУД “Вук Караџић” из Риљца.

“Имали смо заиста тежак задатак при оцењивању, обишли смо свако село и сагледали ситуацију. Мислим да нисмо погрешили при коначној одлуци, а победнику овог такмичења, селу Пољни, желим пуно успеха на Регионалном такмичењу у Великој Дренови”, рекао нам је председник жирија и председник СО Трстеник Герасим Атанасковић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x