“Поштанска штедионица” и у Великом Шиљеговцу

У Великом Шиљеговцу отворена је експозитура Поштанске штедионице, једине српске банке у земљи према  власничком капиталу. Симболичним пресецањем врпце, експозитуру су отворили градоначелник Крушевца Драги Несторовић и представник Извршног одбора банке Бојан Кекић.

Као један од најпрепознатљивијих брендова у земљи, са традицијом дугом преко 95 година, Банка Поштанска штедионица а.д. Београд, наставља да се развија према потребама својих клијената, па у циљу што боље доступности наставља да шири своју пословну мрежу у Расинском округу, отварањем Самосталног шалтера у Великом Шиљеговцу, који организационо припада Филијали Крагујевац.

На територији ове Месне заједнице живи око 2400 становника  у 649 домаћинстава, чије је главно занимање сточарство и производња четинара и другог украсног биља.Око 240 становника Великог Шиљеговца су већ клијенти Банке. Послује и знатан број предузетника и малих предузећа, којима Банка, кроз палету својих производа и услуга нуди партнерски однос у складу са њиховим потребама и могућностима.

Обзиром да има и доста пензионера који своја примања добијају на кућну адресу, Банка нуди отварање текућих рачуна и бесплатну услугу „ Пензија унапред“, дозвољено прекорачење, плаћање налогом и многе друге класичне и савремене банкарске производе и услуге.

Председник Месне заједнице Славиша Петровић највио је и акцију отварања наменских рачуна у периоду од 1.јануара до 31. марта, када ће се вршити регистрација пољопривредних газдинстава.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x