Поводом годишњице рада Туристичке агенције “Nice Travel” попусти за све аранжмане

Туристичка агенција “Nice Travel” основана је у Варварину маја месеца 2016. године и за сада веома успешно послује. Тим поводом 12. маја ове године, а поводом годишњице рада, ова агенција ће частити све суграђане који уплате аранжман за летовање, за било коју дестинацију, попустом од 5%.

У својој понуди, поред летовања за све дестинације (Грчка, Бугарска, Црна Гора, Турска, Египат, Тунис, Италија, Шпанија…), са хотелским и апартманским смештајем, ова Туристичка агенција нуди и повољне авио карте за цео свет, а обезбеђује и путно и здравствено осигурање.

За све ближе информације и уплату аранжмана за летовање, као и чекирање авио карата, заинтересовани се могу обратити лично у просторијама “Nice Travel-a” у самом центру Варварина (приземље Робне куће), или путем телефона 037/787-319.

Иначе, морамо подсетити да у Варварину више од 15 година није било активних Туристичких агенција, тако да је ово једна одлична вест за све који су планирали да ове летње месеце проведу у неком од бројних европских и светских летовалишта.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x