Предата изборна листа “Ивица Дачић – Премијер Србије” за локалне изборе, Братислав Ташић кандидат за председника општине

Представници Општинских одбора Социјалистичке партије Србије (СПС) и Јединствене Србије (ЈС) предали су вечерас Општинској изборној комисији (ОИК) изборну листу коалиције “ИВИЦА ДАЧИЋ – ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ” за избор одборника у Скупштини општине Варварин.

“На листи је 35 кандидата за одборнике, а кандидат за председника општине Варварин је Братислав Ташић из Обрежа, дипломирани политиколог који је и кандидат за народног посланика у Народној скупштини Републике Србије”, саопштено је из Општинског одбора СПС након предаје листе.

“Част ми је што сам добио поверење Социјалистичке партије Србије да будем кандидат за председника општине Варварин. Уверен сам да ћу оправдати поверење и очекивање и да ћу своје знање и искуство искористити за будући развој општине Варварин и на корист свих наших грађана”, поручио је Братислав Ташић, кандидат коалиције “ИВИЦА ДАЧИЋ – ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ” за председника општине и народног посланика.

Након проглашења од стране ОИК, ова изборна листа ће се налазити на гласачком листићу за избор одборника Скупштине општине Варварин под редним бројем 2.

4.5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x