Проглашена изборна листа “Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка” за парламентарне изборе

Републичка изборна комисија (РИК) прогласила је изборну листу “Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка” са 250 кандидата за народне посланике у Народној скупштини Републике Србије. На изборној листи радикала налази се седморо кандидата из Расинског округа и то троје из Крушевца, два из Александровца, један из Ћићевца и један из Бруса.

Најбоље пласиран кандидат је Дејан Маринковић, мастер правних наука из Крушевца који заузима 18. позицију, Стефан Стамболић, машински техничар из Александровца је на 56-ој позицији, Саша Видојевић, електротехничар из Игроша код Бруса налази се на 78. месту ове изборне листе, Катарина Јовановић, прехрамбени техничар из Крушевца, заузела је 99. позицију, студент Милош Јовановић из Крушевца је 115, економиста из Ћићевца Жељко Богуновић је 125, док је Биљана Стамболић, педагог из Виткова код Александровца, на 247. позицији.

На изборној листи “Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка” нема кандидата из општине Варварин, а ова листа ће се на гласачком листићу на парламентарним изборима наћи под редним бројем 3.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x