Преусмеравање саобраћаја због радова на изградњи новог надвожњака преко “Јасичке петље”

Због радова на изградњи Моравског коридора и новог објекта, надвожњака изнад аутопута, на локацији где се некада налазио кружни ток познатији као “Јасичка петља”, а који је од 7. септембра званично затворен, дошло је и до измене саобраћаја на државном путу I Б реда број 23 – Појате – Крушевац – Краљево, али и државном путу II А реда број 183, деоница Јасика – Крушевац.

Због актуелних радова, саобраћај се из правца Крушевца ка Појату преусмерава преко новог кружног тока на Јасичком путу (други излаз) и наплатне рампе “Крушевац Запад”, а затим у траку десно на рачвању која води према Појату. Возачи који путују из правца Крушевца према Јасици и селима која гравитирају са леве стране Западне Мораве преусмеравају се након наплатне рампе у леву траку преко новог надвожњака на петљи “Крушевац Запад”, укључују се на аутопут и иду десно на девијацију испред некадашње “Јасичке петље”.

Саобраћај из правца Јасике према Крушевцу се преусмерава преко девијације на аутопут, а затим на искључење на петљи “Крушевац Запад”. Возачи који путују из правца Појата према Трстенику, Врњачкој Бањи или Краљеву искључују се на петљу “Крушевац Запад”, на кружном току на Јасичком путу користе први излаз, а затим и девијацију која води према Моравском коридору.

Из правца Краљева и Кошева према Крушевцу и Јасици саобраћај се преусмерава на девијацију пре “Јасичке петље”. Возачи који путују према Крушевцу из ових праваца на новом кружном току на Јасичком путу се искључују на другом искључењу, а они који путују у правцу према Јасици или Појату искључују се на четвртом излазу са кружног тога.

Из Јавног предузећа “Путеви Србије” упутили су апел учесницима у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу и да поштују постављену саобраћајну сигнализацију.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x