Придружи се Клубу “Млади у граду” – Буди међу онима који утичу!

Редакција портала “КрушевацГрад” и новина “Град” позива младе да се придруже Клубу “Млади у граду”. Као његови чланови млади ће добити прилику да предлажу теме, којима ће се редакција тих медија бавити, те да учествују у креирању текстова. “Млади, циљ нам је да се на овај начин чује ваш глас и да постанете они који примећују, али и утичу на дешавања у свом окружењу”, поручују из те редакције.

Подсетимо, редакција портала “КрушевацГрад” и новина “Град” је раније покренула кампању “Шта вас покреће”, да би потом са младима који су се јавили и песмом, причом, фотографијом, сликом, размишљањем, дизајном, одговорили на то питање, формирала Клуб “Млади у граду”. Наставила је да објављује приче о младима и приче које млади шаљу.

Сада, како наводи, жели да младе званично “уведе” у редакцију, односно да им да прилику да, предлажући теме које су им важне и блиске, а потом, уколико желе, учествујући у креирању прича, постану они чија се реч чује, мишљење уважава, а ставови постају утицајни.

Уколико желите да се придружите то можете учинити слањем поруке на мејл novinegrad@yahoo.com, или преко друштвених мрежа, фејсбук странице КрушевацГрад и инстаграм профила новинеград.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x