Приредбом предшколаца обележен 40. рођендан Предшколске установе “Наша радост” (ФОТО)

Приредбом малишана из Предшколске установе “Наша радост” у Хали спортова Спортског центра “Темнић” обележен је велики јубилеј ове установе, 40 година рада и постојања. Вртић у Варварину са радом је почео 1. октобра 1982. године, ширио се и данас има око 400 корисника у 10 васпитних група у Варварину и 13 у подручним одељењима, али и целодневни боравак у Обрежу.

Поздравивши присутне, директорка ПУ “Наша радост” Драгана Савић захвалила се представницима локалне самоуправе и председници општине др Виолети Лутовац Ђурђевић на подршци у виду партнерства у развоју и напредовању ове установе.

“Препознајући идеје, замисли и програме предвиђене предшколским васпитањем и образовањем, у много чему су учествовали у побољшању услова живота и рада наше установе”, поручила је директорка Савић.

“Данашњи дан је у много чему другачији и посебнији за нашу установу која данас обележава 40. рођендан. Свака свећица на рођенданској торти обележава по једну годину нових генерација деце, годину нових сазнања, искуства, раста и развоја нашег вртића. Зато свима нама и вама желим да честитам 40. рођендан, поручила је директорка ПУ “Наша радост”, Драгана Савић

Поводом великог јубилеја, у просторијама ПУ “Наша радост” отворена је и изложба фотографија и докумената коју заинтересовани могу погледати сваког дана, а малишани, са својим васпитачима, су одржали приредбу у варваринској Хали спортова.

Поред родитеља и грађана, приредби су присуствовали и председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић, њен заменик Дејан Милановић, председник локалног парламента Војкан Павић, његова заменица Јелена Весић и помоћници председнице општине Марија Брајовић и Александар Марковић.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x