Сечењем славског колача обележена слава Предшколске установе “Наша радост”

Обредом сечења славског колача, у присуству представника локалне самоуправе, запослених, али и пензионера Предшколске установе “Наша радост”, обележена је славa ове институције, празник посвећен Покрову пресвете Богородице. Овогодишњи колачар Тамара Јеремић славски колач предала је Весни Матић, а славу и велики јубилеј, 40 година рада и постојања колективу „Наше радости“ честитала је председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић.

“Ово је један прелеп тренутак, 40 година постојања наше установе и могу да приметим да је ово један од најлепших колектива у нашој општини. Желим вам да останете насмејани, увек добри, лепо расположени, увек весели и нашу дечицу да водите напред”, поручила је председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Обред сечења славског колача обавио је свештеник Дејан Миленковић, а присуствовали су и заменик председнице општине Дејан Милановић, председник Скупштине општине Варварин Војкан Павић, његова заменица Јелена Весић, начелница Општинске управе Милена Арсић Васић, помоћница председнице Марија Брајовић, као и директори јавних предузећа и установа у општини Варварин.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x