Први српски Сајам на селу пољопривреде, туризма и гастрономије 21. маја у Тољевцу

Први српски Сајам на селу пољопривреде, туризма и гастрономије биће одржан у Тољевцу, у недељу, 21. маја текуће године, у порти цркве Светог Архангела Гаврила. Свечано отварање Сајма је у 11:00 часова. Према најавама организатора из Удружења “Дисићева традиција” биће организовано такмичење у кувању рибље чорбе, али су планиране и изложбе меда, јагода, цвећа, етно-хране.

Учешће на Првом српском Сајму на селу пољопривреде, туризма и гастрономије најавили су излагачи из више градова и општина Србије, а најбољима биће додељене награде, саопштили су организатори. Предвиђен је и богат културно-уметнички програм, домаћин Сајма је позната глумица и певачица Тијана Вучетић, која ће одржати мини-концерт, а посетиоце ће забављати Оркестар “Шумадинци” из Краљева.

Организатори из Удружења “Дисићева традиција” позивају све заинтересоване да се пријаве за учешће на овом Сајму, али и све становнике из општине Варварин и региона да посете ову привредно-туристичку манифестацију која ће, очекивања су, постати традиционална.

Подсећамо, ово Удружење је оснивач још једне манифестације, која је постала и бренд Горњег Темнића, а реч је о “Тољевачкој купусијади” која се крајем лета од 2018. године организује у овом селу.

5 5 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x