Туристичкој организацији општине Трстеник одобрена средства за уређење простора

Ове године Туристичка организација општине Трстеник прославља јубилеј, 20 година од оснивања. За то време, у сарадњи са локалном самоуправом и другима реализовала је бројне активности кроз манифестације, али је имала и успешне наступе на Сајмовима туризма, где је на штанду представљала туристичку понуду трстеничког краја.

Према речима директора Туристичке организације Трстеник Владимира Јевтића, у циљу унапређења туристичке понуде Министарство туризма и омладине Републике Србије одобрило је овој установи средства у износу од 5 милиона динара за пројекат “Реконструкција и надградња просторија за потребе туристичко – информативног центра”.

“Овом приликом, у име свих нас у Туристичкој организацији Трстеник, захваљујем се Министарству туризма и омладине на одобреним средствима којима ћемо извршити уређење простора, а како бисмо имали боље услове за даљи рад и пропагирање туризма наше општине. Настављамо наше планиране активности, којих ће бити више до краја ове године”, рекао нам је Владимир Јевтић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x