Радови на изградњи моста у Малој Крушевици теку по плану

Радови на изградњи моста у Малој Крушевици увелико су у току и, упркос лошим временским условима, теку планираном динамиком. Значај ове инвестиције је и у томе што ће, поред лакшег и бржег одласка пољопривредника до њихових парцела, становницима овог краја бити оспособљен и ближи путни правац према Милутовцу и Трстенику.

Неповољни временски услови су пре пар година оштетили стари мост, општина Варварин је у протеклом периоду радила на припреми потребне документације, обезбеђена су средства и у што скоријем року очекује се завршетак радова на изградњи потпуно новог моста који спаја два засеока.

Извођач радова је грађевинско предузеће “Власинац ИГДА” из Крушевца, инвеститор је општина Варварин, а приликом обилака радова у Малој Крушевици председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић истакла је да је вредност ових радова 3,3 милиона динара.

“Буџетом општине Варварин за 2020. годину опредељена су средства за изградњу овог моста у Малој Крушевици. С обзиром на то да неповољни временски услови током јесени и зиме нису дозволили да се ти радови изврше, ми смо ове године кренули у реализацију овог веома важног капиталног пројекта тако да се надам да ће и становници Мале Крушевице бити задовољни зато што су годинама имали овај проблем и тражили од локалне самоуправе да он буде решен”, нагласила је председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Радове на изградњи моста у Малој Крушевици обишли су и заменик председнице општине Дејан Милановић, помоћник председнице Александар Марковић и директори ЈКП “Варварин” и ЈП “Расвета Варварин” Дејан Ракић и Владан Весић.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x