У току грађевински радови на изградњи два резервоара у Коњуху и Глобару

Поред изградње црпне станице и резервоара у Петини и резервоара и хидрофорског постројења у Пољацима, крајем октобра ове године ЈКП “Водовод – Крушевац” започео је и изградњу три објеката потребних за водоснабдевање у Коњуху, Глобару и Љубави.

Тренутно се изводе грађевински радови на изградњи резервоара запремине 250 кубика за Коњух и 150 кубика за Глобаре, као и црпне станице Љубава. Финансијска средства за изградњу ова три објекта обезбеђена су из буџета Републичке дирекције за воде и ЈКП “Водовод – Крушевац” и то око 11.956.000 динара за Коњух, 9.908.000 динара за Глобаре и 5.500.000 динара за Љубаву, док је извођач радова “Пројект – градња” из Крушевца, саопштено је из ЈКП “Водовод – Крушевац”.

За наредну 2021. годину се планира изградња црпне станице, хидрофорског постројења и резервоара Лазаревац, резервоара Љубава, као и завршетак секундарне мреже како би се и тај систем у блиској будућности пустио у рад за које ће бити опредељено око 30.000.000 динара, што значи да ће се током 2021.године интензивно радити у селима преко Мораве, најављују из ЈКП “Водовод – Крушевац”.
5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x