Радови на уређењу пољских путева у Церници

У току су радови на уређењу и ревитализацији пољских путева у атару села Церница. Дирекција за урбанизам и изградњу радила је пројекат, средства за ове радове обезбедило је Министарство пољопривреде и заштите животне средине, а извођач радова је грађевинско предузеће “Зоран Р” доо Доња Мутница.

“Што се тиче ових радова, тренутно се ради грађевинским машинама које равнају пољске путеве, а затим ће се извршити насиповање ломљеним каменом који смо депоновали пре двадесетак дана. Временски услови нам дозвољавају да почнемо са овим радовима и надам се да ће до краја новембра тај пројекат да буде завршен” истиче директор ЈП “Дирекција за урбанизам и изградњу” Славољуб Савић.

Говорећи о другим активностима овог јавног предузећа, Савић каже да је Дирекција радила расписивање јавне набавке за асфалтирање улица и путева у три Месне заједнице, а ради се о Бошњану, Бачини и Доњем Катуну. За извођача је изабрана фирма “Крушевац пут” АД, а ти радови ће исносити око 15.500.000,00 динара.

“У Бошњану радићемо пут према старом гробљу у дужини од 880 метара, затим у Бачини радиће се пут према Ђерђелину у дужини од 270 метара и наставиће се асфалтирање улице у Доњем Катуну у дужини око 650 метара” додаје Савић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x