Темнић Инфо

Темнићки информативни портал

Реализација пројекта “3хП ИДЕ, Прихвати изазов, Посади дрво, Позови екипу” у Ћићевцу

1 min read

Неформална група младих из Ћићевца, оформљена ради подизања свести о екологији у својој локалној заједници, спроводи пројекат “3хП ИДЕ, Прихвати изазвов, Посади дрво, Позови екипу”. У недељу, 25. октобра 2020. године од 10:30, је испред инклузивне куће за децу у Ћићевцу организована улична акција са циљем да се мештани општине Ћићевац упознају са пројектом.

“Мештани су били у могућности да изаберу садницу коју би касније посадили код куће, фотографију посађене саднице објавили на друштвеним мрежама, изазвали десет пријатеља да следе њихов пример и прикључе се акцији. Акција је привукла велику пажњу и мештани су радо долазили са пријатељима по саднице. Наиме, свима се допала акција и идеја младих из Ћићевца, и са одушевљењем су учествовали у акцији”, саопштили су из организације “Еко Ћићевац”.

Од 2000.године до данас, Европска Унија донирала је више од 3,6 милијарди евра Србији. Средства су коришћена за подршку развоја, квалитета живота и реформи у следећим сферама: цивилна заштита, заштита од поплава и помоћ поплављеним подручјима, образовање, повезаност, заштита околине, здравствена заштита и заштита потрошача, култура, владавина права, локални развој, послови и привредни раст, јавна администрација, миграције, управљање јавним средствима, цивилно друштво и медији, социјална инклузија, омладина и спорт. ЕУ подршка је имплементирана кроз сарадњу са Владом Републике Србије. Европска Унија је донирала Србији више развојних средстава него сви други интернационални донатори заједно, подсећају из организације “Еко Ћићевац”.

No Thoughts on Реализација пројекта “3хП ИДЕ, Прихвати изазов, Посади дрво, Позови екипу” у Ћићевцу

Оставите коментар