Промоција нових аутомобила предузећа “ФАМ”

Данас је крушевачки ФАМ промовисао нови контигент аутомобила ФИАТ 500Л, купљених за потребе фабрике, из сопствених средстава. Нова  возила представљена су у центру града, уз бројне окупљене грађане и пословне партнере, а промоцији је присуствовао и градоначелник Драги Несторовић.

Фабрика мазива је компанија која бележи изузетан успех, са успоном и на иностраном тржишту. Једна од добрих пословних идеја која је у функцији унапређења рада је и куповина 25 нових аутомобила ФИАТ 500Л, путничких и теретних, у варијанти „старо за ново“. Целокупна инвестиција коштала је око 500 000 евра. На платоу у центру града, данас нису промовисани само нови аутомобили, већ и лого фабрике.

Фабрика мазива у сарадњи са Градом Крушевцом размотриће и могућности пресељења, односно отуђења старе локације фабрике, у власништво Града, по моделу који ће бити повољан за обе стране.

Генерални директор Владица Петровић, најавио је и пилот пројекат практичне примене дуалног образовања. Наиме, ФАМ је понудио финансирање трогодишњег школовања најбољих ђака, њихово финансирање –  стипендију, за широк спектар струка потребних фабрици, након чега би им било обезбеђено и запослење.

Захваљујући се на досадашњој сарадњи, градоначелник Драги Несторовић, пожелео је запосленима и менџменту ове компаније, пуно успеха у даљем раду, просперит, повећање броја запослених и добробит која ће донети узајамну корист, како ФАМ –у, тако и локалној самоуправи.

0 0 оцена
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

493

COVID-19, ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x