Директори код председника општине Трстеник

Поред председавајућег састанку, председника општине Александра Ћирића, колегијуму са директорима јавних предузећа у општини Трстеник присуствовали су његов заменик Љубиша Марковић, председник Скупштине општине Герасим Атанасковић, помоћник Радомир Милуновић и чланови Општинског већа.

Директор Дирекције за планирање и изградњу Зоран Радисављевић је истакао да су започели радови на реконструкцији пружних прелаза код Петолетке и на самом изласку из Трстеника. Такође, у току је завршна фаза израде елабората о реорганизацији овог предузећа, а ових дана отворена је понуда за изградњу школског игралишта у школи у Грабовцу.

Борис Вукмировић, директор ЈКП “Енергетика” је нагласио да су у току завршне припреме за почетак нове грејне сезоне, која стартује 15. октобра, а наредних дана вршиће се топле пробе у стамбеним објектима.

Директор ЈКСП “Комстан” Ранко Стевановић казао је да предвиђеном динамиком теку радови на реконструкцији водоводне мреже на градском подручју, које изводи предузеће “Јединство” из Севојна. Спроводе се појачане активности на одвожењу кабастог смећа, а у плану је набавка нових контејнера који ће бити постављени на сеоском подручју.

Саша Крстић, директор Спортског центра у раду ове установе изложио је план за постављање трим стазе и истакао да је у току набавка новог семафора за халу спортова, а да ће постојећи бити премештен на фудбалско игралиште. Такође, наредних дана биће постављене и столице на трибинама.

Састанак је завршен констатацијом руководства локалне самоуправе да се све активности остварују по утврђеном плану и програму за 2016.годину.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x