Репрезентативац Србије у боксу Василије Ђурђевић путује на припреме у УАЕ

Репрезентативци Србије у боксу боравиће од 12. до 26. децембра у Уједињеним Арапским Емиратима (УАЕ) где ће одржати низ тренинга, а са циљем размене искустава са колегама из ове блискоисточне државе. Међу 20 боксера, позивницу за припреме, које ће бити одржане у Дубаиу, добио је и млади боксер из Обрежа Василије Ђурђевић.

“Веома сам срећан што сам позван на припреме у Дубаи, даћу све од себе да тренинзи буду што бољи и да оправдам поверење. Позив за припреме је једно велико признање за труд и рад који сам улагао свих ових година и даћу све од себе да се покажем тамо у што бољем светлу”, рекао нам је млади боксер Василије Ђурђевић, члан БК “Јован Курсула”.

Василијев тренер и председник БК “Јован Курсула” Миломир Јанчић истиче велико задовољство чињеницом да су препознати потенцијали и награђени труд и залагање овог младог боксера који је, сасвим заслужено, члан репрезентације.

“Василије је тренутно један од најбољих кадета у Србији, веома тешко му је нађи и спаринг партнера тако да већ прелазимо на јуниоре, са којима он ради, а већ је и тројицу јуниора, чланове репрезентације, побеђивао на такмичењима. Сви ти резултати које је остварио до сада показују да је он један врхунски таленат, а поред талента велики је и радник, значи генијалност је 1%, а 99% је рад”, објашњава Миломир Јанчић.

Василије Ђурђевић је првак Србије у категорији кадета, а на Европском првенству одржаном у августу у Турској освојио је бронзану медаљу.

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x