Награде најбољим спортистима, спортским радницима и клубовима врњачке општине

Најбољим спортистима, спортским радницима и клубовима уручене су награде и признања за 2021. годину на скромној свечаности у Сали Скупштине општине Врњачка Бања. Одлуку о додели награда и признања донео је Спортски савез општине Врњачка Бања.

Присутнима се на свечаности у Сали Скупштине општине Врњачка Бања обратио председник Спортског савеза Врњачка Бања Душан Радовић, спортистима честитао на избору најбољих и пожелео нове успехе у области спорта. Говорио је о овогодишњим реализованим активностима, а локалној самоуправи захвалио на разумевању и помоћи.

Истакао је да су спортисти ове општине били активни и да су постигли запажене резултате, чиме су спорт подигли на виши ниво.

“Општина Врњачка Бања је константним улагањем позиционирала и спортски туризам. Направљен је пресек стања од пре десет година и садашњег стања, па су финансијска средства у овој области неупоредиво већа за развој спорта, спортске инфраструктуре, спортских дешавања. Зато данас имамо успешне спортисте, клубове и спортске раднике”, рекао је на скромној свечаности председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић.

Он је честитао добитницима награда и признања и пожелео нове успехе у наредном периоду. Напоменуо је на крају да ће локална самоуправа и даље из свог буџета издвајати значајна средства у овој области.

Најбоља млада спортисткиња до 12 година је Кристина Пецић из КК “Баскет”, најбољи млади спортиста у истом узрасту је Виктор Мијатовић из ФК “Врњачка Бања”. Најбоља млада спортисткиња до 16 година је чланица Џудо клуба “Гоч2 Теодора Ђорђевић. Ђорђе Тодосијевић, члан ФК “Гоч” је најбољи млади спортиста до 16 година. Још једна успешна џудисткиња “Гоча” Анита Радуловић је најбоља млада спортисткиња до 18 година, а најбољи млади спортиста у овом узрасту је Лука Стојановић из ФК “Волеј”.

Најбољи спортски радник је Зоран Петрашиновић из ФК “Реал” Подунавци, за дугогодишњи континуиран рад у спорту награђен је Горан Вучелић из ФК “Волеј”. Игор Стојаковић из ФК “Врњачка Бања” је најбољи тренер млађих категорија. Немања Спасић “ББФ-НС О92” најбољи је тренер.

ФК “Реал” из Подунаваца је најбоља спортска екипа, пионирска екипа ЖОК “Врњачка Бања” је најбоља млада екипа. Љиљана Јанковић из КК “Баскет” је најбоља спортисткиња, а Драган Стојковић из АМК “Верба спорт” је најбољи спортиста.

Спортски савез Врњачка Бања је доделио специјалне захвалнице председнику општине Врњачка Бања Бобану Ђуровићу, Спортском центру, ОШ “Попински борци”и Месној заједници Врњачка Бања.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x