Руски произвођачи у посети Милутовцу, садни материјал ускоро у већој количини на руском тржишту

Асоцијација произвођача из Москве и Подмосковља (АППМ) била је у посети реномираном предузећу “GrofOfMilutovac” где су могли да виде како се и шта од лозно-садног материјала производи. Заменица директора АППМ Марина Куликова, која је предводила ову већу групу произвођача, захвалила је домаћинима на пријему и добродошлици и изразила задовољство оним што су могли да виде и чују о овој привредној области.

У Милутовцу је боравило 27 учесника из Москве и околине, као и из Санкт Петербурга, а према речима Марине Кликове циљ ове посете је упознавање српских расадника и ширење узорака, односно пословне сарадње. Она је нагласила и да већ две њихове фирме увелико раде са произвођачима из Србије и изразила наду да ће сарадња у наредном периоду бити већа, на обострану корист.

“Русија је одувек била велики увозник производа из ове области, а проширење те пословне сарадње било би од велике користи, па би самим тим ово предузеће у Милутовцу запослило и већи број радника на одређеним пословима”, очекује Милорад Пантић из предузећа “GrofOfMilutovac”.

Он подсећа да је ово предузеће својевремено било велики добављач садног материјала Русији и Руској федерацији и због свега тога ова посета има велики значај у проширењу даље пословне сарадње.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x