Савет за координацију послова безбедности саобраћаја води рачуна и о здравству

Савет за координацију послова безбедности саобраћаја општине Варварин обезбедио је и донирао Дому здравља “Др Властимир Годић” вредну медицинску опрему. Вредност донације је око 200.000,00 динара, са ПДВ-ом, а набављени су нови ЕКГ апарат за потребе Службе хитне медицинске помоћи, торбе за Патронажну службу, два отоскопа и један пулсни оксиметар, наводи председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић.

“Очекујемо да ће ова нова опрема веома допринети бољем раду служби у нашем Дому здравља, а све у циљу побољшања здравља наших становника. Искористила сам ову прилику и да са директорком обиђем и остале просторије, како би смо видели шта је још потребно и шта недостаје и договориле да у наредном периоду локална самоуправа обезбеди Дому здравља да би службе функционисале онако како треба”, истакла је председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Директорка Дома здравља “Др Властимир Годић”, др Јасмина Ракић упутила је захвалност Општини Варварин на бризи о Дому здравља и нагласила да ово није први пут да локална самоуправа помаже ову здравствену установу, иако више није оснивач.

“Куповином нове опреме олакшава се и рад свих запослених у нашој здравственој установи, а самим тим побољшава се и квалитет лечења и пружања боље и квалитетније здравствене услуге нашим пацијентима”, поручила је др Јасмина Ракић.

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x