Сезонске улазнице за утакмице ФК Напредак у продају од понедељка

Продаја сезонских улазница за утакмице ФК Напредак почиње у понедељак, 10. јула, на благајнама стадиона Младост у Крушевцу. Тим поводом је директор клуба Владимир Арсић у свом обраћању новинарима изјавио да је управа клуба одлучила да цене улазница остану непромењене, јер “клуб дели судбину грађана”.

“Потпуно смо свесни економске ситуације наших грађана и зато смо одлучили да цене улазница остану непромењене у односу на прошлу годину. Као друштвено одговорна фирма изашли смо у сусрет нашим пензионерима и средњошколцима, и одлучили да за њих дамо посебан попуст. Средњошколце смо укључили у ову групу да би смо подмладили наше навијаче, на које је стављен акценат, што се по решењу за изглед сезонске улазнице и види”, поручио је Арсић.

Цене улазница за следећу сезону за север и југ износиће 1.700 динара, исток 3.000 динара, запад један 4.000 и запад два 5000, а за пензионере и средњошколце цене за север и југ су 1.300, исток 2.000, запад један 2.500 и запад два 4.000. За пензионере је потребно да са собом понесу пензиони чек и личну карту, док за средњошколце ђачку књижицу и, ако су старији од 16 година, личну карту (уколико не поседују личну карту улазницу ће моћи да купе само у пратњи родитеља).

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x