Шкода фабиа за земљаке и амбуланту у Медвеђи

Здравственој Амбуланти Медвеђи код Трстеника стигла је вредна и хумана донација од нашег познатог глумца и редитеља Радоша Бајића. Ауто марке Шкода фабиа убудуће ће користити у свом свакодневном послу запослени у поменутој амбуланти.

Примопредаји аута и кључева, осим дародавца, присуствовали су и председник општине Трстеник Александар Ћирић са сарадницима, директор трстеничког Дома здравља “Др Сава Станојевић”, др Радован Поповић, лекар у Медвеђи др Мирољуб Додић, особље амбуланте и један број мештана Медвеђе.

“Како време пролази све више ме вуче мој родни крај да се вратим и будем ту до краја живота. Овај мали ауто је само део онога што сам желео да поклоним свом родном крају. Време пуно болести и проблема како у свету тако и код нас, све више тражи људску солидарност и хуманост, корона вирус је показао своју оштрину, многи нажалост нису то озбиљно схватили, народ се разбољева и умире. Ја имам једно посебно осећање према народу у мом селу из кога сам давно отишао на школовање и студије, узор своје хуманости и патриотизма свима нама треба да буде наш прослављени тениски ас Новак Ђоковић који је више пута својим донацијама помагао народ, а ја се надам да ће овај мали ауто спасити бар један људски живот и бићу веома радостан и срећан када се то деси што сам и ја на овај начин могао помоћи свом народу”, поручио је Радош Бајић.

На вредној и хуманој донацији у име здравствених радника ове амбуланте и мештана Медвеђе захвалио се и др Мирољуб Додић напоменувши да је ауто био заиста неопходан за нормалан рад и да су до сада делили ауто за потребе са патронажном службом и због тога је ова донација један велики тренутак, поуздан ауто ће много помоћи особљу амбуланте и пацијентима.

Велику захвалност Радошу Бајићу изразио је и председниик општине Трстеник Александар Ћирић и том приликом најавио наставак њихове сарадње на пројектима у Медвеђи и Трстенику, нагласивши да је свима част што имају успешног и хуманог човека којим се поносе људи овог поднебља.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x